Global People nodigt je uit voor

Diversity Dinner

Op dinsdag 15 juni vindt de vijfde editie van het Diversity Dinner plaats. Diversity Dinner is erop gericht om multiculturele studenten & young professionals in contact te brengen met grote bedrijven, overheden en corporates.

 • Tijd 18:00 - 22:00
 • Datum 15 juni 2021
 • Locatie Online
 • Kosten Gratis (Aanmelden verplicht)
 • Kledingvoorschrift Zakelijke kleding | Bedrijfskleding
 • Let op! Dit betreft een corona editie. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!
Kennismaking icon

Kennismaking

Diversity Dinner is erop gericht om studenten & young professionals met een cultureel diverse achtergrond in contact te brengen met grote bedrijven, overheden en corporates.

Dineren icon

Dineren

Tijdens een (halal)driegangen diner leren topwerkgevers en kandidaten elkaar optimaal kennen in een relaxte maar kwalitatieve setting.

Een match icon

Een match

Het doel is een match voor een baan of stage aan het diner over te houden. Er vindt daarom een zorgvuldige selectie plaats.

Inspiratie icon

Inspiratie

Laat je tijdens het diner inspireren en motiveren door interessante sprekers en draag bij aan het creëren van een inclusieve afspiegeling van de samenleving op de werkvloer.

 • Comité van Aanbeveling
 • Founder
 • Sprekers 2021
Frans van Houten image

Frans van Houten

Lees meer
Jaap de Hoop Scheffer image

Jaap de Hoop Scheffer

Lees meer
Michaëla Ulrici image

Michaëla Ulrici

Lees meer
Edzard Koole image

Edzard Koole

Lees meer
Samira Bouchibti image

Samira Bouchibti

Lees meer
Hanneke Ouwehand-van Hooff image

Hanneke Ouwehand-van Hooff

Lees meer
Person image placeholder

Naam Placeholder

Werkgevers die meedoen

Ook als werkgever dineren met kandidaten? Neem dan contact op met ons.

Een uniek en divers diner

Op dinsdag 15 juni vindt de vijfde editie van het Diversity Dinner plaats. Hierbij is rekening gehouden met de huidige coronamaatregelen, waardoor het diner in aangepaste vorm zal plaatsvinden.

 • Programma
 • Voor wie
 • Hoe het werkt

Programma van de avond

17:30 – 18:00Ontvangst bedrijven, gasten en sprekers
18:00 – 18:05Opening dagvoorzitter
18:05 – 18:20Spreker 1
18:20 – 18:50Voorgerecht
18:50 – 19:50Hoofdgerecht
19:50 – 20:05Spreker 2
20:05 – 20:35Nagerecht
20:35 – 20:45Interview Edzard Koole (Founder) & Melvin Tjoe Nij (Global People)
20:45 – 21:00Afsluiting het diner
21:00 – 22:00Alcoholvrije borrel

 

Multiculturele kandidaten met een hbo/wo studie die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of een baan en middels dit diner graag op een informele wijze in gesprek komen met managers en recruiters van topwerkgevers.

Werkgevers die sterker willen staan met een divers team, hun talentpool willen verruimen en middels dit diner graag in contact komen met talentvolle kandidaten om een match te realiseren voor een baan of stage bij hun organisatie.

Vorig jaar heeft het Diversity Dinner in verband met corona helaas niet kunnen plaatsvinden. In 2021, hebben wij ervoor gekozen om het Diversity Dinner wel te organiseren, maar in aangepaste vorm. Het diner vindt plaats op 15 juni 2021, waarbij rekening is gehouden met de 1,5 meter maatregel.

Spelregels Diversity Dinner:

 1. Op het event zijn maximaal 100 personen toegestaan.
 2. Er is plek voor 15 werkgevers en 60 kandidaten op het diner
 3. Per werkgever is er plek voor 3 kandidaten aan tafel en 1 beslisser vanuit de organisatie.
 4. De kandidaten worden door Global People geselecteerd en voorbereid op het diner.
 5. Leer elkaar optimaal kennen tijdens het diner in een relaxte maar kwalitatieve setting.
 6. Het doel is om naar aanleiding van het diner een match te realiseren voor een baan of stage.
 7. Maak ook kennis met andere kandidaten en werkgevers die aanwezig zijn op het diner.

Kan het diner niet doorgaan i.v.m. corona? Dan wordt het een online evenement, waardoor de kennismaking gewoon door kan gaan!

Testimonials

Ik heb een gezellige avond gehad en veel mensen leren kennen. Het eten was lekker en soms kwam ik er niet eens aan toe vanwege de interessante gesprekken die ik aan het voeren was. Het was tevens ook waardevol om de inspirerende verhalen van de gastsprekers aan te horen. Het diner met de werkgever en deelnemers heb ik als leerzaam ervaren. Ik heb de mensen aan tafel leren kennen, ervaringen gedeeld en informatie uitgewisseld. Over de werkgever bij wie ik aan tafel zat kan ik zeggen dat de medewerkers erg open en vriendelijk waren.

Buse Avşar

Student MSc Public Administration | Pedagoog

De relevante toespraken en het enthousiasme van mijn mede-dineerders hebben ervoor gezorgd dat dit evenement een hele positieve ervaring voor mij is geweest. Ook waren de aanwezige bedrijven niet de minste. De aanwezigheid van kwalitatief goede bedrijven heeft het naar mijn inzien voor veel studenten zeer aantrekkelijk gemaakt om zich voor dit evenement aan te melden. Al met al vond ik dit een zeer mooi, relevant en impactvol evenement dat tevens de toegevoegde waarde van diversiteit binnen bedrijven benadrukt.

Yasar Yigitturk

Account Manager bij ITR Connect

Ik heb het Diversity Dinner als een hele nuttige avond ervaren. Wat ik heel fijn vond aan de avond was voornamelijk hoe het diner plaatsvond en georganiseerd was. Ik vond het heel inspirerend om te luisteren naar de sprekers tussen de verschillende eetgangen door. De verschillende eetgangen zorgden er ook voor dat de werkgevers konden rouleren. Hierdoor kon ik een gesprek aangaan met zowel de verschillende medewerkers als de kandidaten aan tafel.

Zebaish Masood

Junior Consultant Energy & Sustainability bij Berenschot

Ik heb een hele mooie avond gehad en het was absoluut nuttig! Zelf was ik er nog niet uit welke richting ik na mijn studie op zou willen gaan en twijfelde ik of de advocatuur bij mij zou passen. De verhalen van de officieren van justitie hebben mij geïnspireerd en ik ben daardoor enthousiast geworden over het traineeship bij het OM. Ik heb alvast vragen gesteld over het selectieproces en de vereisten, zodat ik na het afstuderen kan solliciteren. Diversity Diner heeft mij in ieder geval geholpen bij het maken van een keuze!

Tülin Güzelsari

Student-stagiaire bij Baker McKenzie

Het was een enorm leerzame ervaring om bijeen te zijn met allemaal kandidaten met hetzelfde doel, en met de vertegenwoordigers van grote bedrijven. Voor het diner heb ik kennis kunnen maken met een aantal kandidaten, wat voor mij de eerste keer was in een netwerkgelegenheid. Tijdens het diner heb ik leuke gesprekken gehad. Het leek mij de ideale situatie om mijn netwerk te verbreden en te kijken naar mogelijkheden voor een bijbaan. Dit laatste heb ik kenbaar gemaakt en behoort zeker tot de mogelijkheden.

Omar Fye

Masterstudent Culture, Organization and Management

Ik vond het Diversity Dinner enorm inspirerend en heb sowieso positieve energie meegenomen van de dag. Ik heb ook wat nieuwe dingen geleerd over hoe ik mij het beste kan presenteren en wat er allemaal mogelijk is voor mij.

Samir Mustafa Negash

PhD Candidate aan de Leiden University

Magazine

Bestel bg

Meld je aan!

Meld je aan!
Ticket #1