Global People nodigt je uit voor

Global People Awards

Op 6 november vindt onze jaarlijkse verkiezing de Global People Awards, plaats (Voorheen The Other Businessman). Een prestigieuze gala-avond om diversiteit te vieren en rolmodellen in de spotlight te plaatsen.

 • Tijd: 18.00 – 01.00
 • Datum: 6 november 2021
 • Locatie: Huis ter Duin, Kon. Astrid Boulevard 5, 2202 BK, Noordwijk
 • Kosten: € 175,- excl. BTW
 • Dress code: Black-tie | Dames: Lange galajurk | Heren: Smoking met vlinderdas

Diversiteit als vanzelfsprekendheid

Lees het interview met de winnaars van 2019
Een uniek netwerkevent icon

Een uniek netwerkevent

Dankzij de Global People Awards ervaar je de kracht van diversiteit, maak je kennis met jong talent en rolmodellen uit de top van het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector.

Feestelijke avond icon

Feestelijke avond

De prestigieuze gala-avond in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk is een kleurrijk feest met inspirerende speeches, een culinair hoogstaand diner en tot slot een swingend dansfeest.

De Global People verkiezing icon

De Global People verkiezing

Tijdens het gala presenteren drie managers en drie ondernemers zich “live” op het podium, waarna de Award door zowel het publiek als een onafhankelijke en vakkundige jury toegekend wordt aan de meest inspirerende kandidaat per categorie. Ook wordt er een Award uitgereikt aan een young talent!

Ambassadeur van Global People icon

Ambassadeur van Global People

De winnaars van de Awards mogen zich een jaar inzetten als ambassadeur van Global People. Een bijzondere en op vele vlakken een voorbeeldfunctie waarmee ook andere multiculturele professionals en vooral ook jongeren een positieve boodschap meekrijgen en een spiegel wordt voorgehouden.

Sponsor worden?

Als sponsor ondersteun je het diversiteitsgala van het jaar en profileer je jezelf als deelnemer van een bijzonder evenement dat inspireert, de top van multicultureel Nederland samenbrengt en de kracht van diversiteit laat zien. Sponsor worden? Neem contact met ons op!

Een unieke verkiezing van hoog niveau

Tijdens deze feestelijke avond in Huis ter Duin presenteren drie managers en drie ondernemers zich live op het podium, waarna de titel van beste Entrepreneur en beste Manager door zowel het publiek als een onafhankelijke en vakkundige jury toegekend wordt aan de meest inspirerende kandidaat. Uiteraard trakteert Global People het publiek tussen de bedrijven door op wervende optredens, een culinair hoogstaand diner en tot slot een swingend dansfeest.

 • Programma
 • Line-Up
 • Jury

Programma van de avond

18:00 – 18:45 uurOntvangst
19:00 – 19:10 uurWelkomstwoord
19:30 – 20:00 uurVoorgerecht
20:15 – 21:00 uurPresentatie kandidaten
21:00 – 21:45 uurHoofdgerecht
21:45 – 22:30 uurPresentatie kandidaten
22:30 – 23:00 uurNagerecht
23:00 – 23:10 uurComedy-act
23:15 – 23:45 uurPrijsuitreiking
23:45 – 01:15 uurFeest

 

Line-up

Tijdens de Global People Awards wordt het publiek geëntertaind door diverse artiesten. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over onze Line-Up van de Global People Awards 2021.

Vakkundige jury

Voor de selectie van de kandidaten wordt ieder jaar een vakkundige jury aangesteld. De jury bestaat uit professionals met topposities in het bedrijfsleven die ervaring hebben met het beoordelen van professionals.

De jury bestond in 2019 uit Steven Martina, CEO The Greenery, Mariëtte Hamer, Voorzitter Sociaal-Economische Raad, Ron Steenkuijl, directeur ADG dienstengroep en Gamis El Bouakili, CEO SchipholTaxi.

De juryleden hebben de uitdaging om:

 • Uit de genomineerde kandidaten de laatste zes finalisten te bepalen door de selectierondes;
 • Individueel tijdens de verkiezing zelf hun stem uit te brengen tot een puntentelling op de door hun te bepalen top-3 voor de titel van ‘De beste Manager’ en de titel van ‘De beste Ondernemer’.

Voormalig jurylid Sagoenie: “Dit is niet zomaar een benoeming. De kandidaten worden door het juryteam gescreend en ondervraagd over een keur aan belangrijke criteria. Daarbij kun je denken aan Zaken als resultaten Uit het verleden, locatie, jaarcijfers, welbespraaktheid, ability tot Verzamelen en innoveren en Een Waarde  als ambassadeur van de boodschap sterven The Other Network uitzendt.” 

Testimonials

Global People is elke dag bezig om aandacht te vestigen op kwaliteit en talent in plaats van afkomst. Het platform van (Young) Global People, Global People Awards (voorheen The ‘Other’ Businessman), zette mij publiekelijk op de kaart, toen ik in 2019 The Other Businessman award won. Daarna werd het mij duidelijk hoeveel mensen kracht putten uit rolmodellen waar ze zich mee kunnen identificeren. Sindsdien heb ik nog meer mensen kunnen helpen hun talent te ontwikkelen. Ik zal altijd doorgaan op dit pad en moedig iedereen die ik tegenkom aan hetzelfde te doen. Global People geniet mijn steun!

Kouros Falahi Firouzi

Owner bij Kouros Strategic Advice (KSA)

Met de verkiezing van The Other Businessman (en komend jaar ook "Businesswoman" tijdens Global People Awards) worden rolmodellen zichtbaar en krijgen erkenning. De mooie voorbeelden inspireren en zullen meer diversiteit stimuleren, omdat anderen zien wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast is het verkiezingsgala natuurlijk een geweldig fonkelend feest dat je niet mag missen!

Nynke Jansen

Strategic leader passionate about people development

Diversiteit is een gegeven, echter geen vanzelfsprekendheid! Events zoals The Other Businessman (de voorloper van Global People Awards) helpen ons om stil te staan bij de kracht van diversiteit. Verschillende perspectieven, kleuren, ervaringen, achtergronden en overtuigingen – dat verruimt onze horizon als individuen, maakt ons bedrijfsleven succesvoller en verrijkt onze maatschappij. Met de Global People Awards staan we hierbij stil en vieren wij de successen!

Mimoent Haddouti

Global Head First Line Risk & Security (EVP)

Met mijn deelname aan de (laatste editie van The Other Businessman Verkiezing / de voorloper van Global People Awards) kijk ik terug op een prachtige reis met een nobele bestemming: het creëren van rolmodellen in het kader van culturele diversiteit voor een groep waar rolmodellen hard nodig zijn. Verheugd was ik om genomineerd te worden samen met zoveel sterke kandidaten, vereerd was ik om vervolgens een finaleplaats te bemachtigen en een gevoel van trots vervult mij van binnen als ik terug denk aan het moment op het podium dat ik de winst kon opdragen aan mijn dierbaren! Dankbaar ben ik de mensen die mij richting hebben gegeven en deuren hebben geopend. Die persoon kan ik nu voor anderen zijn.

Chiraz Muradin

Advocaat I Corporate Employment Lawyer

Het presenteren van Global People Awards is een privilege. Het is een geweldig feest om al die mooie mensen bij elkaar te zien die met hun bedrijf de wereld een stukje mooier maken. Naast het zakelijke gedeelte is er ontzettend veel ruimte voor inspiration, support en coaching voor de jongere generatie met ambities. Onze jongeren hebben voorbeelden nodig van mensen die op hun lijken. 'It takes a village to raise a child. Let’s create a diverse country to create a change'.

Jeannine La Rose

Director & Founder of S.T.E.M.

Global People (voorheen The Other Network) organiseerde een fantastisch event voor bedrijven die diversiteit echt omarmen. In een ongedwongen sfeer konden we gemakkelijk contacten leggen, praten over meer culturele diversiteit en ervaringen uitwisselen. Daarnaast is het natuurlijk een eer dat je genomineerd bent als The Other Businesswoman, maar bovenal een inspiratie en motivatie om te zorgen voor meer culturele diversiteit op de werkvloer.

Patritia Pahladsingh

Managing Director bij TBWA\NEBOKO

Magazine

Bestel bg

Bestel je kaarten

Bestel je kaarten
Ticket #1