Event background image

Global People nodigt je uit voor

Inhousedag Dura Vermeer

Wil jij door Global People opgeleid worden tot een specialist bij Dura Vermeer, een toonaangevend bouwbedrijf? Lees dan verder!

  • Datum 30 Juni 2021
  • Tijd 14:00-17:00
  • Locatie Taurusavenue 100, 2132 LS Hoofddorp
  • Kosten Gratis (Aanmelden verplicht)
  • Vragen? Taman@globalpeople.nl

Informatie

  • Een traineeship kostprijsdeskundige

Wil jij door Global People opgeleid worden tot een specialist bij Dura Vermeer, een toonaangevend bouwbedrijf? Lees dan verder!

Stel, er moet een brug gebouwd worden tussen beide kanten van het Merwedekanaal ter hoogte van Nieuwegein, Utrecht. Dan moet je weten welk materiaal er hiervoor nodig is, wanneer het geleverd kan worden en voor welke prijs. En al deze informatie moet verwerkt worden in een overzichtelijke begroting, zodat je uitvoerende collega’s ermee aan de slag kunnen.
Met deze uitdagingen houdt een kostprijsdeskundige zich bezig. De kostprijsdeskundige maakt scherpe berekeningen, haalt offertes op en overlegt voortdurend met planners, architecten, aannemers, bouwkundig tekenaars en nog veel meer.
Voor deze uitdagende en complexe functie, hebben Dura Vermeer en Global People een traineeship opgericht om kandidaten tot kostprijsdeskundige op te leiden. Samen begeleiden wij jou in de nodige bouwtechnische en zakelijke vaardigheden, zodat jij een stralende carrière tegemoet gaat en jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over werk en/of geld.
Een bouwkundige achtergrond of minimaal HBO-niveau is handig, maar niet noodzakelijk! Het gaat erom dat jij de wil en motivatie hebt om een succesvolle kostprijsdeskundige te worden bij Dura Vermeer. Als jij hard werkt, regelen wij de rest: wij betalen je opleiding en geven de begeleiding die het beste bij jou past. Start traineeship is september 2021.

Programma

Op deze dag ga je kennismaken met Dura Vermeer. Je leert het bedrijf kennen, komt in contact met managers/recruiters en houdt informele gesprekken bij de borrel.

Planning is als volgt:
14:00 – 14:15 Inloop
14:15 – 14:30 Welkom door Global People
14:30 – 15:30 Speeddates tussen kandidaten en Dura Vermeer
15:30 – 16:00 Presentatie over Global People Excellence Program en Dura Vermeer als werkgever
16:00 – 16:15 Vragen van kandidaten
16:15 – 17:00 Borrel

Heb jij een afgeronde HBO/WO-opleiding en wil jij meer weten over deze mogelijkheid? Heb jij oog voor detail, cijfermatig inzicht en affiniteit met/interesse in de bouw? Meld je dan voor de inhousedag bij Dura Vermeer op 30 juni! Leer het bedrijf kennen, presenteer jezelf aan managers tijdens de speeddates en eet een hapje mee aan het eind van de dag. Wie weet word jij de nieuwe trainee van Dura Vermeer!
Meer info volgt. Voor vragen kun je contact opnemen met accountmanager Taman Autar (taman@globalpeople.nl / +31 6 148 611 91)

Bestel bg

Meld je aan

Meld je aan
Ticket #1