Event background image

Global People nodigt je uit voor

Inhousedag Stibbe

Wil jij kennis maken met het meest vooraanstaande kantoor in Nederland? Meld je dan aan voor de inhousedag van Stibbe. Leer het bedrijf kennen en wie weet vind jij wel een baan of stage!

  • Datum 24 Juni 2021
  • Tijd 09:30-12:30
  • Locatie Online
  • Kosten Gratis (Aanmelden verplicht)
  • Vragen? Raya@globalpeople.nl

Informatie

  • Maak kennis met...

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage of startersfunctie? Geïnteresseerd in de de (fiscale) advocatuur of het notariaat. Maak dan tijdens de inhousedag op 24 juni kennis met Stibbe, het meest vooraanstaande advocatenkantoor in Nederland en kom meer te weten over jouw carrièremogelijkheden.

Bij Stibbe geloven we erin dat je verbinding moet maken om verder te komen. Verbinding met de wereld om je heen, met collega’s en cliënten, hun markten en ambities. Die verbinding en het bundelen van ambities versterken elkaar. Zo helpen we onze mensen en opdrachtgevers te groeien. Samen kom je verder, professioneel maar ook persoonlijk.

Stibbe bestaat uit zo’n 205 advocaten, waaronder 39 partners die zich inzetten voor de cliënten in de Benelux en de rest van de wereld. We streven ernaar zakenpartners te zijn met onze klanten en tegelijkertijd sterke academische banden te onderhouden met veel van de beste universiteiten van Nederland. Onze klanten zijn multinationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, overheidsorganisaties en andere overheidsinstanties. Wij behandelen hun transacties, geschillen en projecten in een breed spectrum van sectoren, waaronder energie, financiële instellingen, onroerend goed en bouw, industrie en chemie, detailhandel en consumptiegoederen, informatietechnologie en telecommunicatie.

Meer weten? Kom dan naar de inhousedag en maak kennis met Stibbe!

Voor vragen kun je contact opnemen met accountmanager Raya Soekarnsingh (Raya@globalpeople.nl / +31 6 391 151 03)

Bestel bg

Meld je aan

Meld je aan
Ticket #1