Junior-medwerker Notariaat – Amsterdam

Junior-medwerker Notariaat – Amsterdam Image

Introduction

Wil je als notarieel specialist starten bij Stibbe? Solliciteer dan op de vacature Junior-medewerker Notariaat!

Organization

Als kandidaat-notaris ben je gespecialiseerd in ondernemingsrecht of vastgoed. Je werkt intensief samen met onze advocaten en advocaat-belastingkundigen voor internationale en nationale cliënten.


stibbe, junior, notaris, ondernemingsrecht, vastgoed

Function

Deals tot een succes maken

Het notariaat bij Stibbe richt zich op het vennootschapsrecht, ondernemingsrecht en vastgoedtransacties voor Nederlandse en internationale bedrijven. Onze (kandidaat-)notarissen adviseren cliënten over onder meer fusies en overnames, joint ventures, herstructureringen, vastgoed en reorganisaties. Daarnaast adviseren zij (beursgenoteerde) ondernemingen over de implementatie van corporate governance beleid, beschermingsconstructies en aandeelhoudersvergaderingen.

Requirements

Natuurlijk krijg je bij Stibbe de ruimte en mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen. Je volgt als kandidaat-notaris de beroepsopleiding van de Koninklijke Notariële Beroepsopleiding en een vak bij de Law Firm School.

Offer

Bij Stibbe werken de beste specialisten, die in multidisciplinaire teams werken om zo tot het beste resultaat te komen. Wij bouwen nauwe zakelijke relaties met onze klanten, die variëren van lokale ondernemingen en multinationals tot staatsorganisaties en overheden. Voortdurend doen wij er alles aan om bij onze klant de doelstellingen en diens positie in de markt te begrijpen. Zo werken wij nauw samen met andere top-tier firma’s, zodat wij de klant van passend advies kunnen voorzien.

Information

Stort jij je graag in complexe vraagstukken en zit je vol ambitie? Solliciteer dan direct!

Vragen? Neem dan contact op met Accountmanager Raya Soekarnsingh.

[cx_apply_button]

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents.