Feb 23, 2021

Een unieke verkiezing van hoog niveau

Een unieke verkiezing van hoog niveau Image

Culturele diversiteit zorgt voor meer creativiteit, dynamiek en energie en uiteindelijk betere resultaten. In Nederland zijn er veel gekleurde professionals die hoge functies bekleden in het bedrijfsleven en de politiek maar ze zijn veelal niet zichtbaar en schaars vertegenwoordigd in de traditionele corporale netwerken. Met Global People Awards, voorheen The Other Businessman, willen wij ondernemers en managers in de top van het Nederlandse bedrijfsleven verenigen, zichtbaar maken en de kans bieden om hun succesverhaal te delen en jongere generaties te inspireren.

Een prestigieuze gala-avond

De Global People Awards vindt jaarlijks plaats en bestaat vanaf 2021 uit drie categorieën: ‘de beste multiculturele manager’, ‘de beste multiculturele ondernemer’ en ‘Young Talent’. In totaal drie managers en drie ondernemers met verschillende culturele achtergronden presenteren zich tijdens een prestigieuze gala-avond in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk “live” aan het publiek, waarna zij door een deskundige jury en het aanwezige publiek beoordeeld zullen worden. Ook wordt er een Award uitgereikt aan een Young Talent!

Het publiek kan voorafgaand aan de verkiezing stemmen via het internet op de favoriete kandidaat per categorie. Deze stem wordt toegevoegd aan de individuele stemmen van de juryleden onder leiding van juryvoorzitter en de live publieksstemmen van de avond zelf. De uiteindelijke uitkomst kan nog de hele avond beïnvloed worden, wat het evenement tot aan de laatste minuut spannend houdt. Aan het eind van een gevarieerd evenement met optredens en een driegangen menu, zijn ze dan gekozen; de beste multiculturele manager, de beste multiculturele ondernemer en een Young Talent van het jaar!

Ambassadeur van Global People

Een titel die als een opstapje naar vele mooie momenten en nuttige contacten kan worden beschouwd. De winnaars kunnen en mogen zich vervolgens een jaar inzetten als ambassadeur van Global People. Een bijzondere en op vele vlakken een voorbeeldfunctie waarmee ook andere multiculturele professionals en vooral ook jongeren een positieve boodschap meekrijgen en een spiegel wordt voorgehouden.

De Ideale kandidaat

De ideale kandidaat is succesvol in zijn vak, onderscheidend, ambitieus, charismatisch en welbespraakt. Ken jij een manager, ondernemer of young talent die je hierin herkent? Nomineer die persoon dan hier voor de verkiezing van 2021!

video thumbnail
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents.