Benedict Peax

Werk bij Benedict Peax – een ondernemend adviesbureau dat sinds 2013 met succes advies levert op het snijvlak van strategie, innovatie en financiering.

Wie zijn wij?

Benedict Peax is een ondernemend adviesbureau dat sinds 2013 met succes advies levert op het snijvlak van strategie, innovatie en financiering. De tevredenheid van onze klanten spreekt voor het succes van deze formule en komt tot uitdrukking in langjarige, intensieve relaties. Wij hebben deze niet alleen met individuele klanten, maar ook met een aantal toonaangevende hi-tech incubators, waaronder YES!Delft.

Wij werken niet alleen met startups maar hebben ook een grote portefeuille van MKB’s. Wij worden door de ondernemers gezien als volwaardige sparring partners op strategisch niveau en worden uitgenodigd om in alle hoeken van de organisatie mee te kijken en mee te denken.

Wat we doen

  • Wij scherpen strategische roadmaps, de R&D-plannen die hiervan onderdeel uitmaken en het financiële plan aan. Op deze manier komen de meeste vragen van funders voortijdig aan bod
  • Wij ontwikkelen fundingstrategieën die leiden tot de optimale mix van financieringsbronnen
  • Wij vertalen strategische roadmaps naar projecten die wij gefinancierd krijgen vanuit subsidies, achtergestelde leningen en fiscale voordelen
  • Wij stellen van documentatie samen tot en met ‘closing’ bij het verkrijgen van private en/of bancaire financiering

Geïnteresseerd geworden? Bekijk hier de vacatures die Global People aanbiedt.

Benedict Peax Image
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents.