July 01, 2021

Marketing en Communicatie Specialist

Dialogue zoekt een Marketing en Communicatie Specialist m/v voor minimaal 32 uur.

Om onze groei succesvol te laten verlopen zijn wij op zoek naar een Marketing & Communicatie Specialist, met een achtergrond in content, social en/of digital (bij voorkeur Hubspot). Heb jij de juiste, relevante, commerciële en up-to-date (digitale) marketingervaring dan komen we graag in contact met jou. Je zal onderdeel uitmaken van het compacte en enthousiaste team van 4 collega’s en veel contact hebben met alle andere collega’s van de verschillende teams. Het marketingteam ‘levert’ zijn diensten voor zowel Team Legal, Team Conflict & Leiderschap en de Beroepsopleiding Advocaten.

Over de functie

Wat speelt er in deze rol?
• Pro-actief deelnemer in het marketingteam met 4 vaste krachten, aangevuld met een team van ~4 freelancers;
• Succesvolle executie van de ingezette marketingstrategie;
• Dialogue zit midden in een sterke transitie naar meer data gedreven marketing, daarom staat de CRM-implementatie en website optimalisatie nu hoog op de agenda (Hubspot CRM en website);
• De marketing middelenmix bestaat uit een rijk pallet aan middelen, o.a.: Direct mail, Inbound Marketing, social, SEO en SEA, video (in eigen studio), podcasts, nieuwsbrieven en evenementen;
• Overzicht houden over alle interne en externe communicatie en zorgen dat deze in overeenstemming zijn met de Dialogue waarden of de waarden van de Beroepsopleiding Advocaten;
• In deze rol maak je deel uit van het Marketing Team en rapporteer je aan de Teamlead Marketing.

Wat verwachten wij?
• Je hebt een HBO/Academisch denk- en werkniveau;
• Je hebt commercieel inzicht en bent klantgericht;
• Je bent pro-actief;
• Je hebt minimaal twee jaar ervaring op het gebied van digitale marketing, CRM, content, social en direct mail;
• Je bent communicatief en sociaal vaardig en je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
• Je herkent jezelf in de kernwaarden van Dialogue: inspirerend, inlevend, uitdagend en praktisch.

Wat bieden wij?

Je krijgt een veelzijdige en verantwoordelijke baan, die veel van je vraagt maar je tegelijkertijd ook veel biedt. Dialogue is een open organisatie waar veel ruimte is voor je creativiteit en eigen inbreng. Hard werken én plezier maken is ons motto. Ook kun je aan je eigen ontwikkeling werken: als medewerker mag je aan onze eigen opleidingen en trainingen deelnemen. Uiteraard bieden wij je een salaris dat past bij deze functie.

Over de organisatie

Dialogue is hét bureau voor ontwikkeling van talent binnen organisaties. Met advies, training, coaching en mediation ondersteunt Dialogue organisaties in hun organisatieontwikkeling, teams in hun teamprocessen en individuele mensen in hun persoonlijke groei. We zijn ervan overtuigd dat je in verbinding altijd verder komt. Deze belofte is niet zozeer onze pay-off, maar wel het gevoel en de ervaring die we willen creëren als mensen met ons in contact zijn. Met een team van gedreven consultants en trainers helpen wij mensen, teams en organisaties met hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast verzorgen wij samen met CPO (onderdeel van de Radboud Universiteit te Nijmegen) de Beroepsopleiding Advocaten. Dialogue heeft ongeveer 30 mensen in vaste dienst en werkt samen met een team van meer dan 200 professionals vanuit een prachtig nieuw kantoorpand in Bussum. In tijden van corona werken nu ook veel mensen vanuit huis.

Solliciteren?

Solliciteer vóór 25 juli via de link. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Accountmanager Raya Soekarnsingh

Contracttype W&S
Dienstverband 40 uur per week
Werkvelden Marketing & Communicatie/PR
Werklocatie Bussum
Solliciteer nu

Waarom Global People?

Wij zetten jouw talent centraal en helpen je op te vallen met een sterk CV en een overtuigende sollicitatiebrief. We geven je persoonlijke feedback en helpen assessments en sollicitatiegesprekken voor te bereiden. We coachen je tijdens het hele proces – van vacatures vinden tot de perfecte baan.

  • Persoonlijk advies over CV en sollicitatiebrief
  • Coaching en aanscherping zakelijke vaardigheden
  • Assessmentbegeleiding en gesprekvoorbereiding

Vragen over deze vacature?

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents.